Story     Biography     Love     Exchange

United Arab Emirates





Hi uolls, lama sangat tak berbloging ni. Busy busy busy dan busy yang teramat. Korang tahukan yang angah dah bertunang? Dengan kakak Aqila yang comey. Last week, saya dah hantar angah kat airport. Ingat tak dia pergi mana ? Tak ? Tak pe tak pe, biar saya bagitahu. Dia, dia, dia pergi Dubai ! What ? Dubai ? Yes, dia pergi Dubai. Dia buat apa pergi sana ? Dia bekerja dia sana selama 6 minggu. Aik, sekejapnye kerja. Memang lah. Dia pergi untuk settlekan problem kat sana. And guess what. I'm going there too ! For ? Vacation of course, takkan lah kerja. Haha.

0 comment:

Y
 
Property Nur Hazimah's Blog. Powered by Blogger. Best Viewed in Google Chrome only.